Wil jij rust, vrede en balans?

Dolfijnhealing en Lemuriahealing vormen een reis naar stilte en rust, waarbij we teruggaan naar de bron van “het probleem”. Dolfijn- orkahealing en Lemuriahealing zijn te vergelijken met het meer bekende Reikie. Dolfijnhealing en Lemuriahealing zijn fijnmaziger en meer van de nieuwe tijd. Anja is gecertificeerd Kundalini Reikie-master en gediplomeerd Rainbowhealer. Dolfijn- orkahealing heeft zij mogen ontvangen als persoonlijke gave en inwijding van het leven zelf.

Dolfijnhealing en Lemuriaheling zijn bij uitstek geschikt voor behandeling op afstand.

Wanneer kun je Dolfijnhealing inzetten?
 1. Als je Hooggevoelig (HSP of HSS) bent;
 2. Als je ADHD, autisme of aanverwante stoornissen hebt;
 3. Bij chronische pijn en ziekte;
 4. Om dichterbij jezelf te komen;
 5. Bij trauma’s, soulretrieval;
 6. Als je pijnlijke herinneringen hebt;
 7. Gedragspatronen waar je niet uitkomt;
 8. Energetisch schoonmaken van ruimten/ huizen, grond;
 9. Bij hormonale vraagstukken;
 10. Stervensbegeleiding;
 11. Ontspanning.

 

Wat ik van je nodig heb voor behandeling op afstand:
 1. Je naam
 2. adres
 3. geboortedatum
 4. een recente foto
 5. kleine lettertjes gelezen

 

De tarieven voor sessies op afstand zijn € 70,00 per keer, inclusief wederzijdse terugkoppeling. Een kaart voor 10 maal is slechts
€ 555.55 (vooraf te voldoen).

Reactie cliënt
Vooraf was ik best een beetje sceptisch, en ik was ook benieuwd, maar vooral afwachtend. Tijdens het gesprekje aan het begin, werd mij gevraagd, met welke vraag ik de healing-sessie in wilde gaan, die kreeg ik in eerste instantie niet helder. Toen heeft Anja mij geholpen om deze helder te krijgen met een soort van helende reis, wat ook al heel fijn was en inzichten bracht. Dit hielp me om me over te geven aan de healing. De healing kan ik het beste omschrijven als een combinatie van reiki en een klankschalen bad. Het was een prachtige, ontspannende en oprecht helende ervaring. Het grappige is dat diezelfde avond er al iets gebeurde, waardoor ik merkte dat er echt iets was veranderd. Mijn vraag, waarbij ik bij Anja kwam had te maken met afwijzing en de nieuwe ervaring was dat er bij mij ruimte was voor een andere interpretatie van de situatie. Voor de healing zou ik me afgewezen hebben gevoeld en dit was er nu niet. Dus, Anja, Chapeau, van een sceptische cliënt naar een enthousiaste cliënt.