Helemaal Heppie Krachtig en Vrij

Natuurcoaching bij Anja is bij uitstek geschikt voor gevoelige, slimme, bewust op zoek zijnde en bewust levende mensen. Van een eenmalige wandeling rondom iets waar je ook na jaren therapie op blijft hangen, tot levensbrede en langdurige begeleiding, alles kan en mag. We gaan op zoek naar jouw eigen antwoorden. Anja stelt daar de vragen bij, zorgt voor een veilige omgeving om dichterbij jou te komen. Het kan gaan om opruimen, administratie ordenen, rouwverwerking, zingevingsvraagstukken en hoe om te gaan met beperkingen. Kortom alle levensonderwerpen en vraagstukken mogen aan de orde komen.

Door de antwoorden in jezelf te vinden, kun je veranderingen doorvoeren in je dagelijkse manier van leven. Anja zoekt met jou naar naar jouw oplossing in dit moment.

Wij denken vrij en zijn onafhankelijk. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ons leven in eigen hand, werken graag met natuurlijke aspecten en zetten onze talenten in.

impressie werkwijze tot 2016 (mp4):

of

impressie werkwijze tot 2016-2 (flv)

Werkwijze

Intuïtief, professioneel en op maat voor jouw  situatie. We wandelen als het even kan buiten in de natuur. Als dat niet kan dan kijken we naar de bestaande mogelijkheden, zoals wij altijd zoeken naar wat wel kan.

Wil je schrijven of verbeelden, dan behoort digitale uitwisseling tot de mogelijkheden.

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie!

Contact

Referentie:

Ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben. Gisteravond heb ik heel rustig met mijn vrouw gesproken over de “wandeling” en de effecten. Ik kan nu zonder sterke emoties denken aan vroeger en het ook allemaal  detail bespreken. Dit kon voorheen echt niet. Het is voor ons heel fijn. (zomer 2016)