Wandelcoaching – natuuropstelling

Een hele rij vrouwen in steen. Mei 2018

Na mailcontact met Anja hebben we op een fijne en mooie plek buiten afgesproken.

Veel hebben we niet gewandeld; wat ik van tevoren wel verwacht had.

Anja acteert in het nu; heel direct op wat nu speelt en wat nu nodig is. Het was niet de bedoeling dat er gewandeld werd, meer een stilstaan bij en stappen nemen, voor en achteruit; kijken, voelen, luisteren, loslaten.

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid en diepte waarmee je mij het proces in leidde Anja heel bijzonder! Ik heb (heel) oude verhalen en ballast van mijn vrouwelijke familie-lijn los kunnen laten. Aansluitend hebben we samen, een kleine ronde, stil, gewandeld,

Dankjewel Anja! Vrouw 50 jaar

 

Natuurcoaching

Ik ben je zo dankbaar, het gaat nu zo goed met mij. Kan goed met mijn vrouw praten en met mijn kleinkind spelen.

Man 67 jaar (voorjaar 2017)

 

Maya zielspadduiding

Ik heb een mooi Maya profiel van je mogen ontvangen.. Daar ik me er nooit in verdiept heb, dacht ik.. wat wordt hiermee bedoeld, maar na de mooie heldere uitleg was het een mooie berichtgeving..

Na de drukke periode om mij heen ga ik zeker een afspraak bij je maken voor, dat zien we tegen die tijd wel..

Je bent een mooi mens ook al ken ik je niet persoonlijk, maar bij deze, graag tot snel.

Knufff Daphne (2014)

***

Uithuisplaatsing Jeugdzorg voorkomen

Hartelijk dank voor jou hulp.
Je bent niet alleen mijn zus maar je bent ook nog eens een vakvrouw.
Je bent heel veelzijdig in je kunnen en dat heb ik de laatste tijd ervaren.
Je kunt je zelfs zo in stukken bijten dat jij er rechtsstukken van kan maken die een advocaat zo kan overnemen als het moet.
Ik ben heel blij met jouw inzet. Niet alleen als zus maar ook als coach.
Ik denk dat ik zonder jou warmte en liefde niet hier zo had kunnen staan als nu.
Heel veel dank!

Harry Tekelenburg op

***

Opruimcoach

Het was heel erg fijn dat je er vanmorgen was om een begin te maken met het opruimen van mijn schuurtje. Het sorteren van al het gereedschap en bakjes ontdoen van oude en roestige spijkers en schroeven.
Ik voel mijzelf daardoor ook gelijk een stuk lichter en opgeruimder, dank je wel :–)

Liefs, Margot, 9 september 2014

***

Verkenning van het levenswiel

Toen Anja mij uitnodigde voor een meditatieavond wist ik niet dat ik meegenomen zou worden op een wandeling langs het levenswiel. De avond had als thema ‘de zwaan’ en die bleek in het noorden te wonen en heeft ijskristallen in zijn veren. Zo is het althans in een mythologisch verhaal, dat Anja boeiend over de zwaan weet te vertellen.

Het idee om dan naar west, zuid, oost, boven, midden en onder te wandelen volgde als vanzelf. Steeds stond een dier en waar dit dier voor staat centraal. De activiteiten en meditaties hoorden er logisch bij. Zo weefden wij bij de spin in het oosten een web en lieten we los bij slang in het zuiden, die immers ook steeds zijn huid loslaat. En toch was het niet zweverig allemaal, of ‘raar’. Iets waar ik in eerste instantie wel bang voor was. Anja voelt aan wat past en pakt een eigen inbreng gelijk op in haar programma.

Ik heb de avonden als ‘weldadig’ ervaren. Ik kwam er tot echte rust en sliep de nachten erop ook als een roos!

Cary Broeshart (2013)

***

Natuuropstellingen 

Mijn ervaring met natuuropstelling van Anja Tekelenburg is groots, meer woorden heb ik er niet voor. Als ervaringsdeskundige van opstellingen, ervaren als representant, vraagsteller en opsteller was deze ervaring een hele uitzonderlijke. De natuuropstelling heb ikervaren als een traject. Niet even na denken welk thema ik in zou brengen maar een die begon, twee dagen van te voren, met het bedenken welke voorwerpen ik mee zou nemen. De voorwerpen moesten de tegenstelling, van positief en negatief, inzichtelijk maken. Hier moest ik even goed over na denken en dan lukt het me niet iets te bedenken. Tot dat het gewoon opkwam als een impuls. Ja dat is het……

De opstelling in de buitenlucht, representanten in de vorm van stenen en boven al het begin van het opstellen van de essentie en mijn resultaten in het medicijnwiel. Na afloop van de opstelling zijn de representanten blijven liggen en twee dagen later heb ik zelf de opstelling mogen opruimen. In de tussen liggende tijd is er veel gebeurt met me. Sterk spul zo’n opstelling. Lichamelijke sensaties en waardevolle inzichten losten elkaar af en zit nu met veel energie en
een heel goed gevoel dit verslag te schrijven.

Anja heb ik als deskundig en heel intuïtieve opsteller ervaren. Ze heeft het vermogen haarfijn aan te voelen als er zich iets aandient. Die signalen die zich aandienen pakt ze heel precies op en brengt deze op een hele natuurlijke manier in, in de opstelling. Ik kijk uit naar de volgende…… Anja bedankt voor deze uitzonderlijke opstelling. Ik ben nog even de tijd nodig om het totale effect van deze opstelling te ervaren en uitgezonderd de eerste, heb ik deze als de meest indrukwekkende ervaren. Dank je wel.

Ronald Smout, februari 2014 (samenwerkcollega)

***

Natuuropstellingen in Twente

Ik heb gisteren een natuuropstelling met Anja en Peter gedaan in het prachtige Twente.
Ik ben erg onder de indruk van de wijsheid en kennis van hun. Mijn opstelling heeft me veel gebracht, er is een blokkade weggevallen waar ik erg mee zat en mijn verdere ontwikkeling behoorlijk in de weg stond.
Ik kan weer verder ………….

Anita Spit, 15 november 2014 (cliënt, collega)

***

Coaching en familieopstelling

Coaching was snel en accuraat en we kunnen geen verbeterpunten bedenken.

Anoniem, januari 2015 (cliënt)

***

Natuurcoaching

Juist zo’n moment waarbij de aarde een ander seizoen ingaat is bij voorkeur geschikt om ook de veranderingen in jezelf te er,- en herkennen. Dat is een interessante maar ook leerzame ervaring. Waarbij even de ziel aangeraakt wordt om een leermoment gewaar te worden. Zeer zeker een aanrader. Dank je wel Anja.

Jan Roelof Boerlage, 21 maart 2015 (collega – cliënt)

***

Natuurcoaching

Onze eerste kennismaking vond ik positief, het contact voelde goed. Ik merk dat je ervaringsdeskundige bent, en ook direct kon inspelen op de pijn plekken /verdriet in mij.
En dit ook gelijk aan bod kwam met de sessie bij het water.
Overduidelijk was waar ik mee Stoei.

Anoniem, maart 2015 (cliënt)

***

Vrouw en Balans

Het was heel erg leuk Anja. Super veel inzichten gekregen en de wandeling was heerlijk, dankjewel X

Anita, april 2015 (cliënt)

***

Telefonische coaching

Lief, lief mens….. Dank je wel voor wie en wat jij bent!!!! Dank je wel voor het feit dat je er vanavond WAS!! In al jouw grootheid, met al jouw humor….. Lief, lief mens…… Dank je wel…..

augustus 2015 (cliënt)

***

Telefonische coaching

Dank je wel Anja. De meditatie die we gedaan hebben heeft me zo geholpen ik ben nog helemaal warm. (Feitelijk heb ik op afstand een volledige familie-opstelling kunnen doen met deze vrouw.)

augustus 2015 (cliënt)

***

Natuurcoaching

“Ik heb Anja leren kennen als een bijzondere coach. Op haar eigen wijze gaat ze samen met je aan de slag, werkend vanuit haar intuïtie. Hierdoor staat van tevoren weinig vast, maar weet ze wel in no-time tot de kern van je vraagstelling door te dringen. En dat alles vooral met heel veel humor.

Daarnaast is het verfrissend voor mensen die, zoals ik, vooral in hun hoofd zitten om met allerlei verschillende (creatieve) methoden aan de slag te gaan. Dit plaatst je buiten je comfort zone en dat levert, als je ervoor openstaat, verrassende resultaten op. Iedereen die rationeel ingesteld is, maar met de traditionele coaching niet verder komt, kan ik van harte aanraden om eens contact met Anja op te nemen. ”

september 2015, R.v.S. – Inspirator bij De Krachtfabriek

***

 


Reacties

Referenties — Geen reacties

Geef een reactie