LilANT cirkel

Je kunt bij LilANT terecht voor alle vragen waarbij je iemand zoekt die een stukje met jou mee wil en kan lopen. LilANT heeft niet de pretentie dat zij de reguliere medische wetenschap kan vervangen. Daar waar het vermoeden bestaat dat er meer aan de hand is, zal LilANT je adviseren contact op te nemen met je (huis)arts.

Dat wat jij in vertrouwen vertelt, blijft in vertrouwen. Daar waar je een advies krijgt, ben je zelf vrij om een besluit te nemen.
Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven!

Wat wij in elk geval altijd moet weten:

Naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Zie verder de:

privacyverklaring

Na afloop van een consult betaal je het afgesproken bedrag.
Bij behandeling op afstand betaal je in principe vooruit.

Indien je per bank of giro betaalt, dienen nota’s binnen 14 dagen betaald te zijn, tenzij we anders afspreken. Indien dit niet het geval is, kunnen wij 15 euro administratiekosten in rekening brengen. Mocht LilANT een incassobureau in moeten schakelen, dan gelden de gebruikelijke regels.

Tot 48 uur voor een consult kun je dit consult kosteloos annuleren, tot 24 uur voor het consult breng ik normaal gesproken 50% in rekening. Meld je je binnen 24 uur voor het consult af dan brengt LilANT het gehele consult in rekening.

Het aantal sessies is nooit vooraf te bepalen, ons streven is om trajecten in zes keer af te ronden. Tussentijds en na afloop evalueren wij altijd. Bij klachten of ontevredenheid, bespreken we dit in eerste instantie samen. Je kunt een klacht ook per mail indienen. Mochten we er niet uitkomen dan ben ik aangesloten bij een klachtenbemiddelaar in het kader van de WKKGZ.

Na het afronden van een traject kan het zijn dat je na een periode opnieuw tegen iets aanloopt. Dan mag je altijd bellen voor een nieuwe serie gesprekken. Waarbij wat hier en nu speelt, op een andere plaats in je levensspiraal, zorg en aandacht krijgt.

Leven is iedere dag onderweg zijn met jezelf!